icon-white-6

“L’esport pot crear esperança, on abans només hi havia desesperació”

— Nelson Mandela

Especialitats

 • Nutrició per a esportistes
 • Psicologia esportiva
 • Fisioteràpia
 • Preparador físic

Unitat de salut esportiva a Cubelles, Cunit, Sitges, Calafell…

L’unitat de salut esportiva del nostre centre està formada per varis professionals de la salut esportiva que tracten tant a esportistes d’elit com als aficionats o a qualsevol persona que hagi assimilat l’activitat física en el seu estil de vida, de la mateixa manera, atén a persones que han patit lesions i a qui presenta discapacitat i tracta d’augmentar la seva mobilitat.

Al nostre centre pot comptar amb diferents professionals de la salut esportiva, entre els que es troben:

 • Psicologia esportiva:

Tal com el seu nom indica, és l’estudi de com la psicologia influeix en l’esport, el rendiment atlètic i la pràctica d’exercicis i activitats físiques. Els psicòlegs esportius treballen amb els esportistes per millorar i optimitzar el rendiment. 

Els psicòlegs de l’esport ajuden als atletes a sobreportar la intensa pressió provocada per la competició i superar els problemes de concentració, així com també treballen la motivació, planificació d’objectius, cohesió d’equip, rehabilitació de lesions,… A part de treballar amb els esportistes el psicòleg també treballa amb els entrenadors, directius, pares,…

Però la psicologia esportiva no només treballa amb atletes d’elit i professionals. També ajuda a les persones regulars a entendre com gaudir dels esports i a assimilar un programa d’exercicis.

 • Nutrició esportiva:

Sense importar que es tracti d’un atleta professional o d’una persona que simplement està fent exercici per millorar la seva salut, la nutrició esportiva juga un paper clau en la optimització dels efectes beneficiosos de l’activitat física. Es centra en establir millors decisions en la nutrició i hidratació i com això pot resultar en un millor desenvolupament, recuperació i prevenció de lesions. Els professionals de la nutrició ofereixen una gamma de serveis per recolzar la salut i aconseguir les metes esportives. Això pot anar des d’un diari d’aliments fins a un pla integral d’alimentació i nutrició per entrenaments i competicions bàsiques i d’alt nivell.

 • Fisioteràpia:

Els fisioterapeutes ajuden a les persones afectades per lesions, malalties o discapacitats a través del moviment i l’exercici, la teràpia manual, l’educació i l’assessorament. Mantenen la salut per les persones de totes les edats, ajudant als pacients a controlar el dolor i prevenir lesions futures. Els professionals de la fisioteràpia es valen principalment de medis físics com l’exercici, la manipulació, la mobilització, el massatge i l’electroteràpia, per ajudar als pacients a aconseguir el seu màxim potencial.

Necessites un fisioterapeuta a domicili? Click aquí

 • Preparador Físic:

Un preparador físic treballa un a un amb els usuaris per desenvolupar i implementar un règim d’entrenament físic que els ajudi a perdre pes, a enfortir-se, millorar el rendiment físic o mantenir la seva salut. Aquests professionals estan capacitats per oferir entrenaments segurs, eficaços i interessants a les persones. Els programes impartits pels preparadors físics, la majoria dels quals s’ofereixen de manera individual, són variats i progressius, i estan orientats a millorar la salut, així com a ajudar als esportistes aficionats i professionals a aconseguir les seves metes.

Especialistes

 • Laura Coll

  Laura Coll

     Psicòloga

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona……

 • Giulia Portaluri

  Giulia Portaluri
    Fisioterapia
  Graduada en Fisioteràpia a la Universitat Rovira I Virgili de Reus……
 • José A. Lopez

  José A. Lopez

    Dietista-nutricionista

  Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica……

93-519 52 32

Cita telefònica